Jag fick hjälp inom fönstermålning

Hej och god eftermiddag. Nu har jag kommit hem från jobbet och tänkte ta mig en timme eller två till att skriva i bloggen. Eftersom jag fått hjälp med att måla mina fönster så tänkte jag att jag skulle berätta för er om företaget som utförde denna fönstermålning. Låt mig först säga att dessa målare i Kalmar med omnejd som arbetar på Åkerbo El & Måleri ägnar sig åt betydligt fler saker än att måla fönster. Ni kan förstås alltid få veta mer om ni går in på deras hemsida, men i stora drag så går det att gå hjälp inom det mesta som har med måleri att göra men även inom snickeri och el. 

Jag sökte inte bara en målare i Kalmar, jag sökte efter en målare i Kalmar som dessutom har utbildning och har erfarenhet inom fönstermålning. Denna kunskapen finns hos dem som jobbar på Åkerbo El & Måleri, så för mig var valet av företag enkelt. Dessutom har en av mina bästa vänner även han fått hjälp av dessa målare i Kalmar så jag visste helt säkert att om jag vände mig till dem skulle jag få den hjälp som jag behövde. Jag är så nöjd med resultatet och att jag satsade på att måla dessa fönster istället för att köpa nya fönster. Bara för att fönstren ser lite skamfilade ut så behöver det inte vara något fel på dem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som också behöver få hjälp av en målare i Kalmar med omnejd om det här företaget, de om någon är kompetenta till att utföra det ni vill få gjort inom måleri. 

Du gillar kanske också...